Spletna stran uporablja piškotke za vašo boljšo spletno izkušnjo. Sprejmete piškotke?

Osebna vadba v Fitnes Kliniki

Piše: Maja Dakskobler


“Živjo, kako si kaj ta teden?”
“V redu. Kako pa kaj s tabo?”

Ponavadi se nič kaj več od tega ne uspem pogovoriti z vsemi mojimi, ki hodijo k meni na skupinsko vadbo. Saj včasih pademo v debate, vendar nikoli ni časa, da bi čisto vsakega povprašala kaj je novega, kakšno je stanje in z njim poklepetala več časa.

Seveda je energija, ki jo skupina na uri lahko ustvari neprecenljiva, še posebej če delaš s tako prijetnimi ljudmi kot delam sama. Kljub temu pa se pri delu v skupini zavedaš, da ni vse optimalno in bi si želel ljudem dati več. Zato mi je delo na programih osebne vadbe s tega vidika bolj všeč. Delo z osebnim trenerjem spremlja tista poglavitna prednost in to je izjemno velika količina časa, ki ga imam s stranko na voljo za medsebojno komunikacijo.

Na začetku spoznavanje traja kar nekaj časa, veliko se je potrebno prilagajati. A le tako lahko pripravim program, ki je dodelan in namenjen izključno ciljem posameznika. Vse te prednosti se kasneje odlično kažejo tudi v rezultatih. 

Cilji so poleg specifičnih, ki jih ima vsak posameznik, navadno usmerjeni v učenje principov zdrave vadbe, izboljšanje gibalnih sposobnosti, spreminjanje življenjskega sloga in posredovanje znanja. Kar je pri osebnih vadbah zanimivo, je da včasih vadbeni program ni dovolj ali vse. Sčasoma s strankami uspeš stkati tesne vezi in ugotoviš, da včasih individualna zgodba posameznika zahteva nepričakovan pristop, kar pomeni, da mu moraš posvetiti več časa za pogovor, poslušanje in učenje.

V Fitnes Kliniki smo za vas pripravili način vadbe, ko svoj dragoceni čas posvetite sebi. Osebna vadba poteka z izbranim trenerjem izven programov urnika Fitnes Klinike, tako je naša dvorana v tem času rezervirana le za vas.