Spletna stran uporablja piškotke za vašo boljšo spletno izkušnjo. Sprejmete piškotke?

4-dnevni terapevtski program

Natisni

“Čas zame, za delo na sebi, za umirjanje in uravnovešanje telesa” je glavno vodilo 4-dnevnega terapevtskega programa, ki ga gostimo od 26. do 30. maja v osrčju Logarske Doline. 

Terapevtski program je osnovan na individualni obravnavi posameznika in namenjen vsem, ki se spopadate z izgorelostjo, vsem ki bi radi bolje spoznali svoje telo in vsem ki imate težave s hormonskimi neravnovesji, gastro ali drugimi zdravstvenimi težavami.

Program gostimo v čudovitev butičnem hotelu Plesnik, z nami pa bosta dve vrhunski strokovnjakinji. Za področje prehrane in izobraževanja bo skrbela dr. Urška Bukovnik, doktorica biokemije,  za področje vadbe in aktivnega živjenjskeg sloga pa Urška Dolinšek, CEO Fitnes Klinika by Urška.

Program udeležencem nudi visoko strokovno individualno obravanavo, ki jo sestavljajo trije sklopi:

PREHRANA - je prilagojena posameznikovim potrebam in temelji na dietah s področja funkcionalne medicine. Vsi obroki so pripravljeni iz ekoloških sestavin lokalnega izvora.

VADBENI PROGRAM - sestavljajo vadbe kot so: joga/pilates, hoja, tek, pohodništvo, kolesarjenje in plavanje. Večina vadb bo potekala v naravnem okolju v okolici hotela Plesnik. Vsak udeleženec opravi tudi strokovno telesno diagnostiko, na podlagi katere se opredeli ustrezen indivudalni vadbeni program.

IZOBRAŽEVANJE - sklopi predavanj, interaktivnih delavnic in individualnih posvetov. Izobraževalni sklop temelji na znanju metabolne in prehranske medicine, biokemije in imunologije.

Na 4-dnevenm terapevtskem programu boste imeli priložnost spoznati in razumeti poti ki so vas pripeljale do nastalih zdravstvenih težav, bolje spoznati svoje telo in prepoznati simptome, ki vodijo do zdravstvenih težav ter se seznaniti z nasveti kako se prehranjevati telesu primerneje in kako zaživeti bolje in bolj zdravo.

Naš dan pa bo izgledal približno takole:

Jutranja vadba pred zajtrkom
Zajtrk
Individualna telesna diagnostika z Urško Dolinšek ter individualni posveti z dr. Urško Bukovni
Kosilo
3-urno popoldansko izobraževanje
Malica
Preostali del popoldneva prosto
Večerja

Vzemite si čas zase, za delo na sebi, za umirjanje in uravnovešanje telesa!

Število udeležencev je omejeno na 8-10. Za več informacij se nam oglasite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali 041 367 441.