Spletna stran uporablja piškotke za vašo boljšo spletno izkušnjo. Sprejmete piškotke?

Junaki na domu

Piše: Maja Dakskobler

Junaki na domu je projekt, ki nudi različne vrste asistence na domu namenjene predvsem starejšim in drugim, pomoči potrebnim, ki zaradi različnih zdravstvenih težav, invalidnosti in kronične bolezni ne zmorejo več skrbeti zase. Fitnes Klinika v okviru projekta skrbi za strokovno vodeno vadbo na domu.

V projekt je poleg asistence, pomoči pri vsakodnevnih opravilih in družabnih aktivnosti vključena tudi telesna vadba za starostnike na domu, ki jo strokovno izvajajo naši kineziologi Maja, Tina in Benjamin. 

O pomembnosti telesne aktivnosti starejših se veliko govori in ob bogati ponudbi se lahko starejši odločajo za številne aktivnosti, ki so organizirane v okviru športnih centrov, društev ali zavodov. Starejši so vedno bolj aktivni in dejstvo, da je marsikateri 60 ali 70 letnik zmogljivejši od povprečnega mladostnika, ne preseneča več. 

Telesna aktivnost najstarejših

Kaj pa tisti najstarejši, ki zaradi zdravstvenega stanja in šibkosti ne morejo obiskovati programov zunaj doma? Telesna aktivnost in krepitev zdravja je za tako populacijo še toliko bolj pomembna, vendar so ravno ti posamezniki največkrat zapostavljeni.

V Fitnes Kliniki že vrsto let skrbimo za aktivnost najstarejših preko programa Aktiven dan in resnično ponosni smo, da so tudi v projektu Junaki na domu prepoznali našo kvaliteto in nas povabil k sodelovanju. Kineziologe, ki so strokovno izobraženi, tako lahko vključujemo v okolja, kjer je potrebna precejšnja mera empatije, odgovornosti in občutka za delo z ljudmi. Vse to prinaša veliko večjo vrednost in opolnomočenje našega poklica. Vzajemne koristi so očitne.

Junaki na domu

Vse storitve, ki jih ponujajo Junaki na domu, lahko hitro in enostavno naročite preko spleta. Zagotovljeni so nadzor nad kvaliteto opravljenih storitev, ocenjevanje izvajalcev, brezplačno svetovanje in seveda zaupanja vredna mreža izvajalcev.

Preverite na njihovi spletni strani: https://junaknadomu.si

Imate doma starostnika, ki bi potreboval dodatno pomoč in oskrbo? Z našo pomočjo bo vaš starostnik pridobil na moči, mobilnosti in tako ostal dlje časa samostojen in neodvisen.