Spletna stran uporablja piškotke za vašo boljšo spletno izkušnjo. Sprejmete piškotke?

Spremenite slabe navade z našo pomočjo!

Piše: Maja Dakskobler

Ali že leta neuspešno hujšate in skoraj ni diete ki je ne bi preizkusili? Od vsega tega pa imate le še več odvečnih kilogramov ali pa celo težave z zdravjem? Iščete prostor, kjer bi vam znali strokovno pomagati tako na področju telesne aktivnosti kot zdrave prehrane prilagojene prav vam in vašim potrebam? Dobrodošli v Fitnes Kliniki by Urška!

V Fitnes Kliniki by Urška zagovarjamo individualen pristop s poudarkom na zdravju. Programe, ki jih ponujamo, odlikuje visoka strokovnost, združena v celostno obravnavo posameznika. Našo ekipo predstavljajo strokovnjaki s področja telesne aktivnosti in fiziologije napora človeškega telesa, za celostni pristop se povezujemo z najboljšimi slovenskimi strokovnjaki. Skupaj z njimi oblikujemo programe, ki so prilagojeni točno vam.

V Fitnes Kliniki se ne poslužujemo "šablonskih" jedilnikov in programov treningov, saj ti ne zagotavljajo dolgotrajnih rezultatov. Tako prehranska terapija kot navodila za telesno aktivnost so pri nas prilagojena vašim telesnim značilnostim, poškodbam ali težavam, starosti, spolu, tipu delovnega mesta, predhodnemu ukvarjanju s športom, torej vašemu celovitemu načinu življenja.

Celostno obravnavo posameznika izvajamo:

- Ekipa Fitnes Klinike, ki jo sestavljamo diplomanti Fakultete za šport, Univerze v Ljubljani. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje s področja treniranja človeškega telesa.

- dr. Urška Bukovnik, ki nudi strokovno podporo z znanjem biokemije in športne prehrane.

Urška Bukovnik, dr. biokemije, mag. biotehn., IOC dipl. prehr. pravi, da se težave z zdravjem pojavljajo zaradi najrazličnejših diet in prehranskih dodatkov. Pri nas vodi prehransko terapijo, ki je prilagojena vašemu telesu, kar je še posebej pomembno pri posameznikih, ki se srečujete z raznimi zdravstvenimi težavami.

Več o programih, ki smo jih pripravili skupaj z dr. Bukovnikovo si preberite tukaj.

Optimalno sestavo prehranske terapije je najlažje sestaviti na podlagi krvne slike posameznika in drugih mikrobioloških preiskav. Zato smo se v Fitnes Kliniki povezali z zasebnim laboratorijem za medicinsko biokemijo in hematologijo BIOLAB, ki nudi širok nabor laboratorijskih preiskav. Tudi ekipa Fitnes Klinike pri njih vsako leto opravi pregled krvi. 

Si želite svojo telesno aktivnost podkrepiti s pravilno prehrano? Oglasite se pri nas in skupaj bomo poiskali pravo rešitev za vas! Odlikuje nas visoka strokovnost in pristop, s katerim vam pomagamo pri spreminjanju slabih navad in doseganju trajnih rezultatov. Ti se bodo pozitivno odražali na številnih področjih vašega življenja.