Spletna stran uporablja piškotke za vašo boljšo spletno izkušnjo. Sprejmete piškotke?

Hvala vam za 5 let!

Piše: Maja Dakskobler

V januarju smo praznovali peto obletnico svojega delovanja. Z vašim zaupanjem in s tesnim sodelovanje ostalih strokovnih partnerjev postajamo vodilni na področji klinične obravnave telesa in telesne vadbe.
Tako je ekipa Fitnes Klinike leta 2014 odprla svoja vrata tej čudoviti zgodbi.

"Izjemna pot je za nami in neverjetno ponosna sem na vse, kar smo z ekipo v tako kratkem času dosegli. Stare fotografije prikličejo prijetne spomine, so pa tudi ogledalo dejstvu, da smo v petih letih zelo zrasli in se razvili. Hvaležna sem vsakomur, ki je bil in je še del te čudovite zgodbe,"
pravi naša Urška Dolinšek, CEO Fitnes Klinika by Urška.
Ekipa Fitnes Klinike je bila pred petimi leti nekoliko drugačna kot je danes. Med tistimi, ki so začeli to zgodbo in naši kliniki odprli vrata, je bila tudi Tija Hubej. Tija je sedaj doktorska študentka v Londonu, nas pa izredno veseli, da nas ohranja v tako lepem spominu in vedno obišče, ko je doma. v videu poglejte kaj pravi o Fitnes Kliniki by Urška.
V vseh teh letih smo se najbolj zavzemali za zvestobo in zadovoljstvo naših strank. To nam res pomeni največ! Družina Hertl je del Fitnes Klinike že od samega začetka, za kar se jim iz srca zahvaljujemo. O našem delu mama Kristijana pravi tako:

"Naša zvestoba Fitnes Kliniki se je začela po mojem zlomu noge pred 5 leti. Operaciji je sledila fizioterapija, nato pa je človek v glavnem prepuščen samemu sebi in takrat sem se prvič srečala z Urško in njenimi srčnimi sodelavci. Kljub poškodbi in omejeni sposobnosti gibanja sem, zaradi ustrezno prilagojenih vaj, brez problema v nekaj mesecih dosegla kondicijo kot pred nesrečo. Kmalu se mi je pridružil se mož Bojan in nazadnje še otroka Petra in Gregor. Kljub razliki v letih in kondiciji nikoli ni bil problem obiskovati treninge istočasno. Vsak je pod strokovnim nadzorom mladih, nasmejanih trenerjev delal vaje glede na lastne sposobnosti. Smatramo, da je ravno taka oblika prilagojene vadbe, ki mladim kot tudi starejšim in poškodovanim omogoča redno in nujno razgibavanje in krepitev mišic, eden največjih uspehov te mlade sposobne in zabavne skupine trenerjev in kineziologov."

Poleg zadovoljnih strank smo izredno ponosni na:

- Tesno in uspešno sodelovanje z Ambulanta Zdravje AS, ki nam nudi podporo medicinske in zdravstvene stroke.
- Uspešnost našega programa Aktiven dan, namenjenega starejšim od 80 let, ki poteka v osmih Centrih za starejše družbe DEOS in je bil preko raziskave podprt s strani Fakultete za šport, Univerze v Ljubljani.
- Programe telesne aktivnosti in promocije zdravja na delovnem mestu, ki jih izvajamo za podjetja kot so Outfit7, BMW Group Slovenija in druge.
- Večletno mentorstvo študentom kineziologije s Fakultete za šport tako na dodiplomskem kot magistrskem študiju.
- Sodelovanje z različnimi strokovnjaki. Na področju prehrane z dr. Urško Bukovnik, na področju psihologije z dr. Matejem Tuškom in na področju laboratorijske diagnostike z BIOLAB Laboratorijsko diagnostiko.

Ponosni smo tudi na vsa predavanja in delavnice, ki smo jih v teh letih izvedli (F3ŽO - Festival za tretje življenjsko obdobje, DonnAkademy, Wellness vikend, Migimigi..), na vsa gostovanja na radijskih valovih (Radio Prvi) in na vse dogodke, ki smo se jih udeležili. Bilo jih je res veliko.

In brez pravega praznovanja ob taki priložnosti preprosto ne gre. :) Tako smo v nedeljo praznovali peto obletnico našega delovanja. Hvala vsem, ki ste se nam pridružili in se z nami poveselili ob tem dogodku! Predvsem hvala inovativnemu mestu BTC City in vsem podpornikom, ki ste nam stali ob strani na začetku in takrat, ko ni šlo vse tako kot smo si zamislili. Fitnes Kliniko smo v petih letih postavili pred številne izzive in z lahkoto rečemo, da smo jih z odliko premagali.

Hvala vsem, ki nam zaupate in verjamete v nas!