Spletna stran uporablja piškotke za vašo boljšo spletno izkušnjo. Sprejmete piškotke?

Laura Leitgeb - nova moč v Fitnes Kliniki by Urška

Piše: Maja Dakskobler

Ekipa Fitnes Klinike se je v preteklem tednu okrepila z novimi močmi. Našim trenerjem se je pridružila Laura Leitgeb, ki je diplomirana športna trenerka, na Univerzi Teesside v Angliji pa je letos zaključila magistrski študij športne rehabilitacije. 

Laura svoje znanje nadgrajuje na študiju fizioterapije, predstavlja pa tudi del ekipe Ambulante Zdravje AS, s katero odlično sodelujemo.

V fizioterapevtski ambulanti deluje kot asistentka in izvaja terapije z visoko energijskim laserjem, ki so namenjene odpravljanju bolečin v križu, vratu, kolenu.

Vodi tudi naš program Aktiven dan v Centru starejših Horjul in za svojo izkušnjo dela s starostniki pravi: 

“Ker v življenju vedno iščem nove izzive, sem z veseljem sprejela vodenje vadbe za starejše v DEOS centru Horjul. Čeprav pri Aktivnem dnevu sodelujem šele 3 mesece, so me vadeči takoj navdušili. Ne le da pridno skupaj treniramo in se izobražujemo o različnih aktualnih strokovnih temah, ampak se na vadbi tudi zabavamo in skupaj nasmejimo. Ko se vračam po končani vadbi, vedno razmišljam, kako so mi s svojo energijo in nasmejanimi obrazi spet polepšali začetek tedna.“

Laura se je že v času študija ukvarjala z vodenjem različnih skupinskih vadb, od zdaj naprej pa jo boste lahko videvali tudi v prostorih Fitnes Klinike by Urška. Pridružite se ji na CORE programu ob torkih in četrtkih ob 16.30.