Spletna stran uporablja piškotke za vašo boljšo spletno izkušnjo. Sprejmete piškotke?

Kako dobro poznate svoje telo? Ali veste, da ima človek okrog 640 mišic?

Danes pozabljamo na posledice sodobnega načina dela, ko telo več ne služi osnovni potrebi – GIBANJU. Zaradi zmanjšanega delovanja mišic pričnejo te zamirati in pojavijo se deformacije telesa, ki vodijo v bolečine. Pridobljeno stanje žal napačno odpravljamo, ker se ne posvečamo vzroku problema.
Elementarni gibalni vzorci naj bi predstavljali osnovo človekovega gibanja vendar žal izginjajo, ne samo pri odraslih, temveč tudi pri otrocih. Motorična neučinkovitost posledično povzroča deformacije celotnega skeleta, kajti brez nujno potrebne mišične podpore telo ne more delovati.
S Posledicami dolgotrajnega sedenja se danes srečuje preveč posameznikov, posledično telesna neaktivnost vodi v številna bolezenska stanja, med katerimi sta najbolj v porastu debelost in diabetes tipa 2.

Pri dolgoletni praksi opažem številne pozitivne vplive vadbe na telo, tako pri mlajših, kot pri starejših vadečih:

hrbet.png
Odpravite manjše bolečine v sklepih in mišicah, ki so najpogosteje posledica pomanjkanja vam ustreznega gibanja in preprečite deformacije, poškodbe,…
skleci.png
Z ustrezno strokovno pripravo omogočite telesu optimalni razvoj potrebnih motoričnih sposobnosti in uživajte v svojem priljubljenem športu.
koleno.png
Po poškodbi se zelo težko vrnemo nazaj v formo, najpogosteje se priporočenega gibanja lotevamo napačno in žal stanje le še poslabšamo. Po učinkoviti fizioterapiji je nujno potrebna post-rehabilitacijska vadba , kjer se intenzivnost postopoma stopnjuje do optimalne telesne pripravljenosti.
tek.png
Gibanje povezujete z neprijetno, mukotrpno aktivnostjo? Dopustite, da vam pomagamo najti vam prijetno ukvarjanje s športom.
leze.png
Kdaj ste nazadnje testirali svoje mejne zmogljivosti? Uživate v tekmi sami s seboj ali s prijatelji? Presenetite sami sebe, pridružite se programu Fitnes Klinike in na varen način preverite zmogljivosti uma in telesa.
logo_FK_urska_star_color_200.png
Fitnes klinika se zavzema za diagnostičen pristop ukvarjanja s športom, ki je pogoj za učinkovito in varno treniranje našega telesa. Vabimo vas, da se udeležite testne ure FITNES KLINIKA –TEST.
S športnim strokovnjakom se boste pogovorili o vaši dinamiki na delovnem mestu, s katerim športom se mogoče že ukvarjate in opozorili na zdravstveno stanje telesa. Tako boste izrazili vaše želje in skupaj zastavili realne cilje. Z merjenjem telesne sestave vam bo strokovnjak odčital odstotek maščobe v telesu in preveril, kakšno je razmerje z mišično maso. S pomočjo testnih vaj boste aktivirali male mišice in testirali medmišično koordinacijo, ravnotežje, gibljivost in moč. Z obiskom testne ure boste najbolj sistematično pristopili k vadbi, športni strokovnjak pa vas bo usmeril k programu vadbe glede na vaše zdravstveno stanje, telesne zmogljivosti, želje in cilje.

Športno aktivnost boste nadaljevali v programih Fitnes klinike.

Vodno mesto Atlantis
Šmartinska 152
1533 Ljubljana
Tel. 041 367 441
urska@fitnesklinika.si

 

Sedež podjetja:
FITNES KLINIKA
strokovno svetovanje D.O.O.
Jagnjenica 25a
1433 RADEČE
DŠ 74576640
Fitnesklinika na Facebooku
Fitnesklinika na Instagramu
©2018 Fitnes klinika Vse pravice pridržane